- 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Verhit de olie in een koekenpan en voeg de tacokruiden en 50 ml water toe. Voeg vervolgens de paprika, kidneybonen en mais toe en laat circa 8 minuten pruttelen.
- 2 Meng de tomaat en ui in een kom en breng op smaak met de azijn, zout en peper.
- 3 Verdeel de tortillachips over een ovenschaal en schep het bonenmengsel erop. Bestrooi met de kaas en zet de schaal circa 5 minuten in de oven, tot de kaas gesmolten is.
- 4 Halveer intussen de avocado’s en snijd het vruchtvlees in plakken. Neem de nacho’s uit de oven en verdeel de crème fraîche erover. Leg de plakken avocado erop en bestrooi eventueel met de koriander. Serveer met de tomatensalsa.
bereidingstip
Wil je liever toch wat vlees toevoegen aan dit gerecht? Bak dan blokjes kipfilet of wat gehakt mee in de pan.. Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.