4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Mushy peas met fish & chips

Mushy peas met fish & chips

ingrediënten


20 min
4 personen
16 vissticks

dit product is niet beschikbaar

450 gram (zoete aardappel)frites

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels munt

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

350 gram diepvriesdoperwten

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

keukenpapier

  • 1 Kook de doperwten circa 4 minuten en giet ze af. Prak grof met de crème fraîche en munt.
  • 2 Verhit de frituurolie tot 175ºC en frituur hierin eerst de friet en vervolgens de vissticks goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.
  • 3 Serveer de doperwten in een kommetje met de friet en vissticks ernaast.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 720 kcal
vet 40 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 62 gram
eiwit 24 gram