eenvoudig
10 min.
tussendoortje, nagerecht/desserts, nagerecht
home recepten Multi-fruitijsjes

Multi-fruitijsjes

ingrediënten


10 min
200 milliliter troebel appelsap

dit product is niet beschikbaar

snufje kaneelpoeder

dit product is niet beschikbaar

150 gram diepvriesbosvruchten

dit product is niet beschikbaar

4 muntblaadjes

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter sinaasappelsap

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

6 ijsvormpjes

  • 1 Meng het sinaasappelsap met de munt en verdeel over de vormpjes (inhoud ca. 90 ml). Steek de stokjes met deksel erin en zet minimaal 30 minuten in de diepvries.
  • 2 Pureer intussen de bosvruchten met een paar eetlepels water. Neem de deksels met stokjes van de ijshouders en verdeel de bosvruchtenpuree over de sinaasappel-muntvulling. Steek de deksels weer terug en zet weer 30 minuten in de diepvries.
  • 3 Meng de kaneel met het appelsap en giet als laatste over de halfbevroren bosbessenlaag. Dek af en laat de ijsjes nog een paar uur stevig opvriezen voordat je ze serveert.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 65 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 13 gram
eiwit 1 gram