- 1 Bak de paprika in 1 theelepel zonnebloemolie met een scheutje water in 5 minuten gaar. Laat het vocht iets verdampen.
- 2 Maak de groene groenten schoon. Gaar de groene groenten in de rest van de zonnebloemolie op een lage stand in ongeveer 15 minuten.
- 3 Breng de visbouillon aan de kook en haal de pan van de warmtebron. Voeg eventueel zout en peper toe en laat de bouillon 2 minuten afkoelen.
- 4 Voeg dan de visfilets toe en gaar de vis met deksel op de pan in ongeveer 12 minuten.
- 5 Pureer de rode paprika en zeef deze. Bak de puree 1 minuut om de suikers te laten karameliseren.
- 6 Voeg aan deze puree de azijn, mosterd en honing toe en breng op smaak met een beetje zout en peper.
- 7 Dep de groenten met keukenpapier iets droog. Leg de groenten op de borden, leg daarop de visfilets en giet de paprikadressing er mooi langs.
bereidingstip
Lekker met gestoomde krieltjes.