4 personen
gemiddeld
45 min.
hoofdgerecht
home recepten Moleculaire vis

Moleculaire vis

ingrediënten


45 min
4 personen
1 theelepel honing

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel fijne mosterd

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter blanke azijn

dit product is niet beschikbaar

4 pangasiusfilets

dit product is niet beschikbaar

500 milliliter visbouillon van tablet
100 gram peultjes

dit product is niet beschikbaar

200 gram haricots verts

dit product is niet beschikbaar

200 gram groene asperges
500 milliliter zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

1 rode paprika

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Bak de paprika in 1 theelepel zonnebloemolie met een scheutje water in 5 minuten gaar. Laat het vocht iets verdampen.
  • 2 Maak de groene groenten schoon. Gaar de groene groenten in de rest van de zonnebloemolie op een lage stand in ongeveer 15 minuten.
  • 3 Breng de visbouillon aan de kook en haal de pan van de warmtebron. Voeg eventueel zout en peper toe en laat de bouillon 2 minuten afkoelen.
  • 4 Voeg dan de visfilets toe en gaar de vis met deksel op de pan in ongeveer 12 minuten.
  • 5 Pureer de rode paprika en zeef deze. Bak de puree 1 minuut om de suikers te laten karameliseren.
  • 6 Voeg aan deze puree de azijn, mosterd en honing toe en breng op smaak met een beetje zout en peper.
  • 7 Dep de groenten met keukenpapier iets droog. Leg de groenten op de borden, leg daarop de visfilets en giet de paprikadressing er mooi langs.

bereidingstip

Lekker met gestoomde krieltjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 170 kcal
vet 5 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 8 gram
eiwit 22 gram
Terugroepactie | Campina echte slagroom 250gr