gemiddeld
20 min.
tussendoortje, klein gerecht/snack, klein gerecht, klein gerecht/hapje
home recepten Mini-groentecalzones met salami

Mini-groentecalzones met salami

ingrediënten


20 min
150 gram belegen kaas

dit product is niet beschikbaar

100 gram salami

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels pesto

dit product is niet beschikbaar

1 blik tomatenblokjes

dit product is niet beschikbaar

400 gram Italiaanse wokgroenten

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

bloem

dit product is niet beschikbaar

400 gram bloem

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel suiker

dit product is niet beschikbaar

1 zakje gedroogde gist

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat

  • 1 Verwarm de oven voor op 210ºC. Verhit voor de vulling de 2 eetlepels olijfolie in een wok en roerbak hierin de groenten in 4 minuten beetgaar.
  • 2 Prak de tomatenblokjes fijner en meng de pesto erdoor. Rol elke deegbol op een met bloem bestoven werkvlak uit tot een lapje van 0,5 cm dik.
  • 3 Verdeel de tomatensaus erover en laat de randen vrij. Beleg de helft van iedere deegcirkel met de salami en groenten.
  • 4 Bestrooi met de helft van de kaas. Bestrijk de randen met water, vouw de deeghelften over de vulling en druk de randen stevig aan met een vork.
  • 5 Bestrooi met de rest van de kaas en bak in het midden van de oven in circa 20 minuten gaar en goudbruin


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 820 kcal
vet 39 gram
verzadigd vet 14 gram
koolhydraten 83 gram
eiwit 29 gram