4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Mexicaanse traybake

Mexicaanse traybake

ingrediënten


20 min
4 personen
2 eetlepels koriander

dit product is niet beschikbaar

theelepel Mexicaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels komijnpoeder (djinten)

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels paprikapoeder

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels gerookt paprikapoeder

dit product is niet beschikbaar

6 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 courgette

dit product is niet beschikbaar

1 wortel

dit product is niet beschikbaar

2 rode paprika's

dit product is niet beschikbaar

2 blikken kidneybonen

dit product is niet beschikbaar

2 blikken zwarte bonen

dit product is niet beschikbaar

6 trostomaten

dit product is niet beschikbaar

1 limoen

dit product is niet beschikbaar

600 gram witvisfilets

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

braadslede

bakplaat

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Dep de vis droog en verdeel in 4 porties. Besprenkel met limoensap en bestrooi met zout en peper.
  • 2 Meng de tomaten met de bonen, paprika, wortel en courgette. Verdeel over een bakplaat. Meng de olijfolie met de paprikapoeder, komijnpoeder en peper en besprenkel het groentemengsel ermee. Bak 10 minuten in het midden van de oven.
  • 3 Leg de vis erop en bestrooi met de Mexicaanse kruiden. Rooster nog 12-15 minuten in de oven. Bestrooi met de koriander. Lekker met tortillachips en salsasaus.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 715 kcal
vet 39 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 53 gram
eiwit 34 gram
Terugroepactie | Campina echte slagroom 250gr