- 1 Snipper de uien. Snijd de knoflook fijn. Verhit 1 el olie in een koekenpan. Fruit de helft van de ui met de knoflook 1 min. Voeg de tomatenpuree toe en bak 1 min. mee.
- 2 Voeg de bonen met het vocht toe. Breng aan de kook en stoof 10 min. op een lage stand met het deksel op de pan. Neem het bonenmengsel van de warmtebron en prak grof met een vork. Breng op smaak met zout en peper en houd warm.
- 3 Verhit 2 el olie in een hapjespan. Fruit de rest van de ui 1 min. Voeg de roerbakgroenten toe en bak al omscheppend 4-6 min. Breng op smaak met zout en peper.
- 4 Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk ze met de bonenpuree. Verdeel de groenten en zure room erover. Bestrooi met de kaas.
- 5 Sla de zijkanten over de vulling en rol de tortilla’s op. Verdeel ze over 4 borden.
bereidingstip
Lekker met tomatensalsa of guacamole.