2 personen
hoofdgerecht

Mexicaanse frittata

terug naar recept
home recepten Mexicaanse frittata

Mexicaanse frittata

ingrediënten


2 personen
1 middelgrote limoen
1 handje koriander
4 middelgrote eieren
1 eetlepel Mexicaanse kruiden
150 gram chorizo
1 groene paprika
1 rode ui
200 gram zoete aardappel

  • 1 Snijd alle groenten en de chorizo in blokjes en bak ze in wat olie al omscheppend aan in de koekenpan.
  • 2 Klop het ei los en meng met zout, peper en de Mexicaanse kruiden.
  • 3 Schep de groenten om in de kom bij het ei. Giet het eiermengsel terug in de pan en laat op laag vuur garen tot het ei helemaal gestold is.
  • 4 Draai de fritatta vervolgens om en laat terug in de pan glijden. Bak de andere kant nog een paar minuten mee.
  • 5 Keer de fritatta op een bord. Bestrooi met koriander en besprenkel met wat limoensap.