4 personen
eenvoudig
15 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
home recepten Masala-wentelteefjes

Masala-wentelteefjes

ingrediënten


15 min
4 personen
zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

4 sneeën oud witbrood

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel kerriepoeder

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel garam masala

dit product is niet beschikbaar

rode peper

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

bosje koriander

dit product is niet beschikbaar

150 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Klop de eieren los met de melk, koriander, knoflook, rode peper en garam masala. Week de sneetjes witbrood een paar tellen in het eimengsel.
  • 2 Verhit de olie op middelhoge stand en bak hierin de wentelteefjes aan beide kanten goudbruin. Snijd elk sneetje in 4 kleinere vierkantjes en serveer direct.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 180 kcal
vet 9 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 17 gram
eiwit 8 gram