4 personen
gemiddeld
30 min.
nagerecht/desserts, nagerecht, ontbijt
home recepten Marokkaanse baghrir

Marokkaanse baghrir

ingrediënten


30 min
4 personen
zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel suiker

dit product is niet beschikbaar

1 zakje gedroogde gist

dit product is niet beschikbaar

15 gram bakpoeder

dit product is niet beschikbaar

70 gram bloem

dit product is niet beschikbaar

340 gram griesmeel

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

blender

staafmixer

  • 1 Bestrijk een koekenpan met antiaanbaklaag met olie en verwarm op een lage stand. De pan mag niet te heet worden. Giet een pollepel beslag in de pan en laat dit op laagste stand garen, tot de bovenkant van het beslag droog is en er heel veel gaatjes in zitten.
  • 2 Houd de gebakken pannenkoeken warm en bak nog meer pannenkoeken van het beslag. Lekker met honing en boter, hangop of Griekse yoghurt.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 380 kcal
vet 4 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 73 gram
eiwit 12 gram