4 personen
eenvoudig
25 min.
lunch, klein gerecht
home recepten Maispannenkoekjes met tomaat-komkommersaus

Maispannenkoekjes met tomaat-komkommersaus

ingrediënten


25 min
4 personen
1 eetlepel tomatenketchup

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel tomatenpuree

dit product is niet beschikbaar

5 eetlepels yoghurt

dit product is niet beschikbaar

komkommer

dit product is niet beschikbaar

1 kleine komkommer

dit product is niet beschikbaar

2 tomaten

dit product is niet beschikbaar

2 vleestomaten

dit product is niet beschikbaar

100 gram boter

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel tijm

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel kerriepoeder

dit product is niet beschikbaar

250 gram mais

dit product is niet beschikbaar

100 gram diepvriesspinazie

dit product is niet beschikbaar

250 gram havermout

dit product is niet beschikbaar

6 eieren

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Meng de ingrediënten voor de saus en breng op smaak met zout en peper.
  • 2 Klop de eieren los met de havermout, spinazie, mais, kerrie, zout en peper. Verhit een klontje boter en schep 3-4 porties van het beslag in de pan.
  • 3 Druk iets platter en bak de pannenkoekjes 2-3 minuten per kant. Bak verder tot alles op is en serveer ze in stapeltjes met de saus.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 600 kcal
vet 34 gram
verzadigd vet 17 gram
koolhydraten 49 gram
eiwit 21 gram