- 1 Snijd de camembert in punten. Zet bloem, ei en paneermeel klaar in verschillende diepe borden. Wentel de kaaspuntjes eerst door de bloem, dan door het ei en dan door het paneermeel.
- 2 Verhit 1 eetlepel olijfolie, fruit de knoflook en bak hierin de paddenstoelen kort. Schep de paddenstoelen uit de pan en houd ze warm.
- 3 Meng 4 eetlepels olijfolie met de balsamicoazijn, zout en versgemalen peper en schep deze dressing door de sla.
- 4 Verdeel de sla over 2 borden. Verhit de rest van de olijfolie en bak hierin de kaaspuntjes in circa 2 minuten goudbruin.
- 5 Verdeel de kaaspuntjes met de paddenstoelen, uienringen en walnoten over de sla.
- 6 Meng de bosvruchtenjam met het sinaasappelsap, de mosterd en port tot een sausje en sprenkel over de camembertpuntjes. Lekker met grof bruinbrood.
bereidingstip
In plaats van camembert kun je ook brie gebruiken.