- 1 Kook de linzen in de bouillon in circa 15 minuten (of volgens de aanwijzingen op de verpakking) beetgaar.
- 2 Giet af en vang de bouillon op.
- 3 Spoel koud water over de linzen en laat uitlekken.
- 4 Kook de tuinbonen in de opgevangen bouillon.
- 5 Giet af en vang de bouillon op.
- 6 Spoel koud water over de tuinbonen en verwijder de buitenste velletjes (dubbel doppen).
- 7 Verdeel de helft van de broccoli in kleine roosjes en maak de sugarsnaps schoon.
- 8 Kook de broccoli en sugarsnaps 2-3 minuten in de opgevangen bouillon, giet af en spoel er koud water over.
- 9 Meng de ingrediënten voor de dressing.
- 10 Schep de dressing met de ham en rode peper door de linzen met de groenten.
bereidingstip
Vervang de rauwe ham door gerookte spekblokjes.. Neem peultjes in plaats van sugarsnaps.