- 1 Steek de barbecue aan en warm deze goed voor.
- 2 Leg de kerstomaatjes in een vuurvaste schaal. Breek de fetakaas in grove stukken en leg bij de kerstomaatjes in de schaal. Besprenkel het geheel met olijfolie en kruid met zout en peper.
- 3 Plaats de schaal op de barbecue en laat (afgedekt) 10 minuten roosteren.
- 4 Maak ondertussen de avocado’s schoon en snijd in grove plakken. Besprenkel lichtjes met zout, peper en olijfolie en rooster op de barbecue tot een mooi grillpatroon ontstaat.
- 5 Snijd de gerookte kipfilet in plakjes, leg bij de roosterende kerstomaatjes en rooster 5 minuten mee.
- 6 Maak de slamelange lichtjes aan met de caesardressing en verdeel over 2 borden.
- 7 Verdeel er de gegrilde avocado, de fetakaas en de gerookte kipfilet over.
- 8 Leg er de geroosterde kerstomaatjes op en besprenkel nog lichtjes met een beetje dressing.