eenvoudig
25 min.
klein gerecht, brunch, klein gerecht/hapje
home recepten Kruidige pannenkoek met tomaat en salami

Kruidige pannenkoek met tomaat en salami

ingrediënten


25 min
1 potje rode pesto

dit product is niet beschikbaar

boter

dit product is niet beschikbaar

1 handje groene kruiden
100 gram cervelaat

dit product is niet beschikbaar

100 gram salami

dit product is niet beschikbaar

5 tomaten

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar

1 pak pannenkoekmix

dit product is niet beschikbaar

800 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

8 cocktailprikkers

  • 1 Voeg de helft van de melk toe aan de pannenkoekmix en mix tot een glad beslag. Voeg al roerend de rest van de melk en de eieren toe.
  • 2 Meng de tomaat, salami en kruiden door het beslag en pureer met een staafmixer.
  • 3 Verhit een klontje boter in een koekenpan, schep een dunne laag beslag in de pan en bak tot de bovenkant bijna droog is. Keer de pannenkoek om en bak nog circa 1 minuut.
  • 4 Bestrijk de pannenkoeken aan één kant dun met pesto, rol ze op en snijd in rolletjes. Steek vast met een prikker.

bereidingstip

Vervang de salami in dit recept door gebakken spekblokjes of hamreepjes.. Bestrijk de pannenkoek met een dun laagje pastasaus in plaats van pesto.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 395 kcal
vet 18 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 40 gram
eiwit 16 gram
Terugroepactie | SPAR klp Ardenner Pate