4 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Kruidige mac & cheese met avocado 
en geitenkaas

Kruidige mac & cheese met avocado 
en geitenkaas

ingrediënten


25 min
4 personen
50 milliliter olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 bosje peterselie

dit product is niet beschikbaar

1 bosje basilicum

dit product is niet beschikbaar

25 gram zachte geitenkaas

dit product is niet beschikbaar

100 gram zachte geitenkaas

dit product is niet beschikbaar

2 avocado's

dit product is niet beschikbaar

300 gram penne

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

keukenmachine

  • 1 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en bewaar een kopje van het kookwater.
  • 2 Maal in een keukenmachine het vruchtvlees van de avocado’s met de geitenkaas, basilicum, peterselie, knoflook en olijfolie tot een romige saus. Voeg eventueel wat van het kookwater toe en breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Roer de saus door de penne en warm kort door. Garneer eventueel met wat extra groene kruiden en extra verkruimelde geitenkaas.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.

wijnadvies

Serveer bij dit recept Mastio del Loggia Soave, een witte wijn met een frisse afdronk.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 615 kcal
vet 35 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 56 gram
eiwit 15 gram