4 personen
eenvoudig
20 min.
bijgerecht
home recepten Kruiden-couscous met rozijnen

Kruiden-couscous met rozijnen

ingrediënten


20 min
4 personen
3 eetlepels rozijnen

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

2 takjes basilicum

dit product is niet beschikbaar

1 takje munt

dit product is niet beschikbaar

3 takjes tijm

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

275 gram couscous

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Bereid 275 g biologische couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd 2 teentjes knoflook en blaadjes van 3 takjes tijm, 1 takje munt en 2 takjes basilicum fijn.
  • 2 Verhit 3 el olijfolie in een koekenpan. Fruit de knoflook en kruiden 1 min. op een lage stand. Schep de couscous en 3 el rozijnen erdoor en verwarm nog 1 min. Breng op smaak met zout en peper.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 468 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 62 gram
eiwit 8 gram