4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Krokante wraps met groene salade en avocadopuree

Krokante wraps met groene salade en avocadopuree

ingrediënten


20 min
4 personen
20 gram pijnboompitten

dit product is niet beschikbaar

20 gram pistachenoten

dit product is niet beschikbaar

4 grote tortillawraps

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel citroensap

dit product is niet beschikbaar

2 avocado's

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel citroenschil

dit product is niet beschikbaar

1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

25 gram gemengde bladsla

dit product is niet beschikbaar

25 glazen veldsla
25 gram waterkers
25 gram spinazie

dit product is niet beschikbaar

25 gram rucola

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de oven voor op °C. Meng de slasoorten met de ui en citroenrasp.
  • 2 Prak het avocadovruchtvlees met een vork tot een fijne mousse. Breng op smaak met zout, peper en eventueel een paar druppels citroensap.
  • 3 Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak hierin de wraps om en om in een paar minuten krokant. Houd warm in de oven.
  • 4 Breng de sla op smaak met zout en peper, 1 eetlepel olijfolie en een paar druppels citroensap.
  • 5 Bestrijk de wraps met de avocadopuree en verdeel er wat sla en pistachenoten over.

wijnadvies

Villa Mondi Soave en Jean Sablenay Chardonnay combineert goed met de krokante wraps.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 475 kcal
vet 29 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 41 gram
eiwit 9 gram