- 1 Verhit de olie in een wok. Roerbak hierin de groenten met currypasta 5 minuten.
- 2 Voeg het citroensap, de kokosmelk en zout en peper toe en warm goed door. Houd de groentewok warm.
- 3 Halveer de pangasiusfilets in de lengte. Verhit de frituurolie tot 180°C.
- 4 Maak een beslag van de bloem, de eidooier, het bier en zout. Laat dit even rusten.
- 5 Klop de eiwitten stijf in een vetvrije kom. Spatel ze voorzichtig door het beslag.
- 6 Bestrooi de visfilets met zout en peper en haal ze door het beslag. Frituur de pangasius goudbruin in de hete olie.
- 7 Laat goed uitlekken op keukenpapier. Verdeel de groenten over 4 warme borden en leg de visfilets erop. Bestrooi het gerecht met de selderij.
wijnadvies
Krokante Nava Real Rueda erbij en genieten maar!