- 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Rooster de boterhammen droog maar niet bruin in de broodrooster en verkruimel ze.
- 2 Meng de broodkruimels met de kerrie en kaas. Dep de vis goed droog met keukenpapier en leg de stukken in een ingevette ovenschaal.
- 3 Bestrooi ze rondom met zout en peper. Verdeel de kerriekruimels over de vis en druk goed aan.
- 4 Verdeel de boter in kleine vlokjes over de kruimels. Bak de vis onder in de oven in circa 20 minuten gaar en mooi bruin.
- 5 Breng ruim water met zout aan de kook en blancheer de groenten beetgaar.
- 6 Meng de olijfolie en basilicum door de groenten en serveer met de vis.
bereidingstip
Lekker met gebakken krieltjes.
wijnadvies
Heerlijk met een droge huiswijn. Maar ook de Soave Villa Mondi en Terrazzano Verdicchio dei Castelli di Jesi zijn fris genoeg om de kerrie tegenspel te bieden.