eenvoudig
15 min.
bijgerecht
home recepten Koolsalade met rozijnen en peterselie

Koolsalade met rozijnen en peterselie

ingrediënten


15 min
2 eetlepels olie

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel honing

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels mayonaise

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel wittewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

1 bosje peterselie

dit product is niet beschikbaar

1 handje rozijnen
spitskool

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Schaaf de spitskool flinterdun en meng met de rozijnen en peterselie.
  • 2 Klop een dressing van de wittewijnazijn, mayonaise, honing en olie. Schep de dressing door de kool.
  • 3 Breng op smaak met zout en peper en laat 30 minuten intrekken.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram