4 personen
eenvoudig
20 min.
nagerecht
home recepten Kokosflensjes met cranberry’s

Kokosflensjes met cranberry’s

ingrediënten


20 min
4 personen
1 theelepel kaneelpoeder

dit product is niet beschikbaar

eetlepel poedersuiker

dit product is niet beschikbaar

8 eetlepels cranberrycompote

dit product is niet beschikbaar

20 gram boter

dit product is niet beschikbaar

400 milliliter kokosmelk

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar

150 gram bloem

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Meng de bloem met een snufje zout. Maak er een kuiltje in.
  • 2 Breek d eieren in een bakje en giet de eieren in het kuiltje bij de bloem.
  • 3 Klop deze samen met de kokosmelk tot een glad beslag.
  • 4 Verhit een klontje boter in een koekenpan, giet er een dun laagje beslag in en bak steeds een flensje.
  • 5 Vul de flensjes met cranberrycompote en rol ze op. Bestrooi ze met poedersuiker gemengd met het kaneelpoeder. Eet de flensjes warm of koud.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 420 kcal
vet 25 gram
verzadigd vet 18 gram
koolhydraten 37 gram
eiwit 10 gram