4 personen
gemiddeld
25 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
home recepten Kokos-pruimenreep met koffie ‘Jamaica’

Kokos-pruimenreep met koffie ‘Jamaica’

ingrediënten


bestellen
25 min
4 personen
nootmuskaat

dit product is niet beschikbaar

500 milliliter sterke koffie

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels rum
4 eetlepels kokosrasp

dit product is niet beschikbaar

100 gram melkchocolade

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 4.59

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.85

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.79
100 gram pure chocolade

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.55
75 gram roomboter

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 4.09
1 eetlepel honing

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 6.39

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.19

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.29
2 eetlepels slagroom

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.85
2 eetlepels kookroom

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.59
100 gram gedroogde pruimen

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.89
50 gram walnoten

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.49
100 gram lange vingers

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.45
125 milliliter slagroom

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.85

benodigdheden

vierkante taartvorm

bakpapier

4 glazen

  • 1 Smelt alle chocolade, boter, honing en room au bain-marie.
  • 2 Meng de pruimen, walnoten en lange vingers door het chocolademengsel. Bekleed de vorm met bakpapier en schep het mengsel in de vorm. Bestrooi met 2 eetlepels kokos.
  • 3 Zet minimaal 30 minuten in de koelkast om af te koelen en snijd daarna in repen.
  • 4 Verdeel de rum over 4 stevige glazen en giet de hete koffie erop.
  • 5 Garneer met de slagroom en bestrooi met de rest van de kokos en een vleugje nootmuskaat. Serveer met de kokos-pruimenrepen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 885 kcal
vet 61 gram
verzadigd vet 36 gram
koolhydraten 65 gram
eiwit 10 gram