8 personen
gemiddeld
20 min.
nagerecht, nagerecht/gebak
home recepten Kokos-cheesecake met mangocoulis

Kokos-cheesecake met mangocoulis

ingrediënten


20 min
8 personen
limoen

dit product is niet beschikbaar

1 mango

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels witte basterdsuiker

dit product is niet beschikbaar

400 gram roomkaas naturel

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter slagroom

dit product is niet beschikbaar

75 gram boter

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels kokosrasp

dit product is niet beschikbaar

150 gram kokosbiscuitjes

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

springvorm

bakpapier

vershoudfolie

  • 1 Maal de biscuits samen met de kokos fijn en roer de boter erdoorheen.
  • 2 Bekleed de bakvorm met bakpapier. Druk de kruimels met behulp van de bolle kant van een lepel als bodem in de springvorm en laat circa 30 minuten opstijven in de koelkast.
  • 3 Klop de slagroom met de suiker stijf. Roer de roomkaas in een andere kom goed los met een mixer. Spatel de slagroom rustig door de roomkaas en schep dit mengsel op de taartbodem. Laat de taart afgedekt met folie nog minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.
  • 4 Pureer het mangovruchtvlees met het limoensap. Verdeel deze saus vlak voor het serveren over de taart of serveer apart erbij.

bereidingstip

Je kunt de biscuitjes ook fijnstampen. Doe ze in een plastic zak en sla ze plat.. Let op: de zuivel in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan zuivel met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 480 kcal
vet 39 gram
verzadigd vet 26 gram
koolhydraten 23 gram
eiwit 8 gram