4 personen
eenvoudig
20 min.
lunch
home recepten Knapperig gebakken parmaham en tomatenpesto

Knapperig gebakken parmaham en tomatenpesto

ingrediënten


20 min
4 personen
1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

8 blaadjes kropsla

dit product is niet beschikbaar

8 sneeën wit brood

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels tomatenpesto

dit product is niet beschikbaar

8 plakken parmaham

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olijfolie en bak plakken parmaham knapperig in de olie. Laat uitlekken op keukenpapier.
  • 2 Bestrijk alle boterhammen met tomatenpesto en beleg de helft met kropsla, dungesneden rode ui en de parmaham.
  • 3 Bedek met de andere boterhammen en snijd diagonaal door.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 310 kcal
vet 12 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 36 gram
eiwit 13 gram