4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Knakworst-cannelloni

Knakworst-cannelloni

ingrediënten


20 min
4 personen
100 gram jonge kaas

dit product is niet beschikbaar

12 knakworsten

dit product is niet beschikbaar

12 lasagnebladen

dit product is niet beschikbaar

1 bakje ricotta
600 gram spinazie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel gedroogde oregano

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

400 gram tomatenblokjes

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

ovenschaal

  • 1 Verwarm de oven voor op 180ºC. Meng de tomatenblokjes met 1 eetlepel olijfolie, de knoflook, oregano, zout en peper.
  • 2 Verhit de rest van de olie in een koekenpan en laat de spinazie hierin handje voor handje slinken. Laat de spinazie uitlekken en meng door de ricotta. Breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Verdeel de helft van de tomatensaus over de bodem van de ovenschaal. Beleg de lasagnebladen in de breedte met wat spinazievulling en leg een knakworst erop. Rol alle lasagnebladen zo op en leg ze tegen elkaar aan in de ovenschaal.
  • 4 Schep de overige tomatensaus erop en bestrooi met de kaas. Bak in de oven in circa 25 minuten gaar en goudbruin.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 600 kcal
vet 30 gram
verzadigd vet 14 gram
koolhydraten 48 gram
eiwit 31 gram