4 weckpotten
4 kleine potjes
lint
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
4 weckpotten
4 kleine potjes
lint
bereiden
bereidingstip
Maak zelf meringueschuim in plaats van schuimkransjes. Verwarm de oven voor op 100ºC. Klop met een mixer 4 eiwitten met 1 eetlepel suiker schuimig. Klop vervolgens nog 7 eetlepels suiker erdoor tot het eiwit in pieken rechtop blijft staan en je de kom ondersteboven kunt houden. Zeef 50 gram poedersuiker erboven en schep voorzichtig om met een spatel. Maak met behulp van 2 lepels of een spuitzak bergjes eiwitschuim op een bakplaat met bakpapier. Droog de schuimpjes minimaal 2 uur in de oven. Laat afkoelen op een rooster en bewaar tot circa 5 dagen in een luchtdichte trommel.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 380 kcal |
vet | 18 gram |
verzadigd vet | 12 gram |
koolhydraten | 50 gram |
eiwit | 2 gram |
WEB01-SPAR-PU