gemiddeld
15 min.
nagerecht
home recepten Kaneelvlinders

Kaneelvlinders

ingrediënten


15 min
50 gram boter

dit product is niet beschikbaar

bloem

dit product is niet beschikbaar

5 plakjes diepvries roomboterbladerdeeg

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels kaneelpoeder

dit product is niet beschikbaar

75 gram suiker

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

deegroller

  • 1 Meng de suiker met de kaneel. Leg de deegplakjes op elkaar op een met bloem bestoven werkblad en rol ze uit tot een lap van 20 bij 20 centimeter.
  • 2 Bestrijk het deeg met boter en bestrooi met de kaneelsuiker. Rol het deeg vanaf 2 zijkanten naar het midden toe op, zodat er 2 deegrollen naast elkaar liggen.
  • 3 Snijd het opgerolde deeg in circa 20 plakjes van 1 cm dik.
  • 4 Leg deze kaneelvlinders op de bakplaat en bak ze in het midden van de oven in circa 15 minuten goudbruin.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 75 kcal
vet 5 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 7 gram
eiwit 1 gram