- 1 Bereid de aardappelpartjes met 2 el olijfolie in de oven of in de koekenpan volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 2 Verhit in een hapjespan de boter. Fruit de ui 2 min. Voeg de andijvie toe met 50 ml water en smoor in 10 min. zacht en gaar. Voeg na 5 min. de kookroom toe en breng op smaak met zout en/of peper.
- 3 Verhit intussen in een koekenpan de rest van de olijfolie. Bak de kabeljauwburgers in 4-6 min. lichtbruin en gaar.
- 4 Schep de dille door de gebakken aardappelpartjes en breng op smaak met zout en/of peper. Verdeel de roomandijvie met de kabeljauwburger over 4 borden en serveer met de dillepartjes.
bereidingstip
Hak de rest van de dille fijn en bewaar in 50 ml olijfolie. Dille-olie is heerlijk in een dressing.