4 personen
gemiddeld
20 min.
bijgerecht
home recepten Kabeljauw met currypasta

Kabeljauw met currypasta

ingrediënten


20 min
4 personen
2 eetlepels basilicum

dit product is niet beschikbaar

75 gram gele currypasta

dit product is niet beschikbaar

1 verse gember

dit product is niet beschikbaar

1 limoen

dit product is niet beschikbaar

600 gram kabeljauwfilets

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

barbecue

keukenpapier

visklem

  • 1 Dep de vis droog met keuken­papier. Meng het limoensap en de gember door de currypasta en bestrijk de kabeljauwfilet ermee. Laat 15 minuten marineren.
  • 2 Leg de vis in de visklem en rooster 3­-4 minuten per kant op de barbecue. Bestrooi voor het serveren met de basilicum. Lekker met een groene salade.

bereidingstip

Voeg 1 eetlepel vissaus toe aan de currypasta.. Neem zalm in plaats van kabeljauw voor dit recept.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 155 kcal
vet 2 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 6 gram
eiwit 28 gram