keukenmachine
vershoudfolie
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
keukenmachine
vershoudfolie
bereiden
bereidingstip
Gebruik je voor dit recept kabeljauwfilet met huid? Dan kun je de filet ook alleen op de huid bakken tot de vis gaar is.
wijnadvies
Bij een pittig gerecht zoals deze kabeljauw gaan we voor een Australische Stoney Creek Rosé. Hij wordt gemaakt van de druiven shiraz en petit verdot. Vanwege zijn fruitige stijl combineert hij contrasterend met de zoute smaak en het umami-karakter van de ansjovisboter.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 455 kcal |
vet | 35 gram |
verzadigd vet | 15 gram |
koolhydraten | 6 gram |
eiwit | 30 gram |
WEB01-SPAR-PU