- 1 Neem het filodeeg uit de verpakking en laat het bedekt met een vochtige doek ontdooien.
- 2 Snijd ondertussen de kaas in kleine driehoekjes. Snijd eerst 2 gelijke vierkanten en snijd deze diagonaal doormidden.
- 3 Meng de zonnebloemolie met het kerriepoeder.
- 4 Leg een vel filodeeg op het werkvlak en bestrijk met een kwastje kerrie-olie. Leg hier nog een vel bovenop en snijd deze lap dan in vieren.
- 5 Leg op elk vierkant een driehoekje kaas en vouw het filodeeg eromheen. Plak de naadjes vast met wat olie.
- 6 Verhit een laagje frituurolie in een hoge pan en bak de driehoekjes in circa 3 minuten om en om bruin en knapperig. Serveer direct.
bereidingstip
Lekker met chilisaus.. Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.