aluminiumfolie
braadslede
ovenvaste braadpan
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
aluminiumfolie
braadslede
ovenvaste braadpan
bereiden
bereidingstip
Gebruik voor deze julskinka een ongezouten beenham of fricandeau en pekel deze zelf. Kook voor het pekelen 1 liter water met 150 gram zout en 25 gram suiker. Laat afkoelen en leg het vlees minimaal 1 dag erin. Keer regelmatig om. Heb je een rookoven dan kun je de ham na het pekelen maximaal 15 minuten licht roken. Vervang eventueel de suiker door 2 eetlepels honing. . Serveer deze ham als hoofdgerecht met aardappelpuree en broccoli.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 235 kcal |
vet | 9 gram |
verzadigd vet | 3 gram |
koolhydraten | 8 gram |
eiwit | 30 gram |
WEB01-SPAR-PU