4 personen
gemiddeld
15 min.
hoofdgerecht
home recepten Italiaanse plaattaart

Italiaanse plaattaart

ingrediënten


15 min
4 personen
4 eetlepels pesto

dit product is niet beschikbaar

1 burrata
1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

300 gram snoeppaprika's
1 courgette

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels gedroogde oregano

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

350 gram passata
1 rol bladerdeeg

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Rol het deeg met het bakpapier uit op een bakplaat en besmeer met de passata. Laat 1 cm van de rand vrij.
  • 2 Meng de olie met de oregano en breng op smaak met zout en/of peper. Beleg de taart met de groenten en besprenkel met de kruidenolie. Bak in 25 min. in het midden van de oven lichtbruin en gaar.
  • 3 Verdeel de burrata in stukken erover en besprenkel met de pesto.

bereidingstip

Lekker met een salade met rucola en tomaat.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 549 kcal
vet 37 gram
verzadigd vet 16 gram
koolhydraten 41 gram
eiwit 11 gram