8 personen
gemiddeld
35 min.
klein gerecht/snack, klein gerecht, klein gerecht/hapje, voorgerecht
home recepten Italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus

Italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus

ingrediënten


35 min
8 personen
olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 blik tomatenblokjes

dit product is niet beschikbaar

paneermeel
5 gedroogde tomaten op olie

dit product is niet beschikbaar

1 ei

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

Italiaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

500 gram rundergehakt

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kneed het rundergehakt met 1 eetlepel Italiaanse kruiden, knoflook, het ei, de gedroogde tomaatjes, 2-3 eetlepels paneermeel en wat zout en peper.
  • 2 Vorm er met vochtige handen kleine balletjes van en rol door paneermeel gemengd met Italiaanse kruiden.
  • 3 Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de gehaktballetjes op middelhoge stand in circa 4 minuten goudbruin.
  • 4 Voeg de inhoud van het blik tomatenblokjes toe en laat circa 10 minuten zachtjes stoven.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram