4 personen
eenvoudig
40 min.
hoofdgerecht
home recepten Indiase ‘tosti’

Indiase ‘tosti’

ingrediënten


40 min
4 personen
1 potje mangochutney

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels verse koriander

dit product is niet beschikbaar

1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

8 kleine naanbroden

dit product is niet beschikbaar

4 grote naanbroden
300 gram kipfilets

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel tandoorikruiden

dit product is niet beschikbaar

1 citroen

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter Griekse yoghurt

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Meng de yoghurt met de knoflook, citroensap en kruiden. Schep de kipreepjes erdoor en laat afgedekt in de koelkast circa 30 minuten marineren.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180ºC. Schep de kip in een ovenschaal en bak het vlees in het midden van de oven in 25-30 minuten gaar.
  • 3 Bestrijk de helft van de naanbroden aan één kant met crème fraîche. Verdeel de uienringen en koriander erover. Leg de kip erop en dek af met de rest van het naanbrood.
  • 4 Verhit een grillpan en rooster de ‘tosti’ aan beide kanten.
  • 5 Halveer grote naantosti’s eventueel. Serveer de mangochutney erbij.

bereidingstip

Gebruik een contactgrill in plaats van een grillpan.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 780 kcal
vet 27 gram
verzadigd vet 14 gram
koolhydraten 101 gram
eiwit 31 gram