4 personen
eenvoudig
10 min.
hoofdgerecht
home recepten Indiase pompoencurry

Indiase pompoencurry

ingrediënten


10 min
4 personen
1 bosje koriander

dit product is niet beschikbaar

200 gram Griekse yoghurt

dit product is niet beschikbaar

300 gram sperziebonen

dit product is niet beschikbaar

400 gram pompoenen

dit product is niet beschikbaar

1 blik tomatenblokjes

dit product is niet beschikbaar

300 gram vastkokende aardappels

dit product is niet beschikbaar

300 gram kipfilets

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepels Indiase currypasta
1 eetlepel arachideolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olie in een pan met dikke bodem en fruit hierin de currypasta een halve minuut op een lage stand. Roer de kip erdoor en roerbak 1 minuut.
  • 2 Voeg de aardappel, tomaten- blokjes, pompoen, sperziebonen en een scheutje water toe en laat afgedekt circa 20 minuten zachtjes koken.
  • 3 Breng op smaak met zout en serveer met een flinke lepel yoghurt en koriander. Lekker met rijst of naanbrood.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 310 kcal
vet 11 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 25 gram
eiwit 25 gram