4 personen
eenvoudig
35 min.
hoofdgerecht
home recepten Indiase koolcurry

Indiase koolcurry

ingrediënten


35 min
4 personen
naanbrood

dit product is niet beschikbaar

2 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

125 gram cashewnoten

dit product is niet beschikbaar

400 milliliter kokosmelk

dit product is niet beschikbaar

1 knolselderij

dit product is niet beschikbaar

1 winterwortel

dit product is niet beschikbaar

300 gram spitskolen

dit product is niet beschikbaar

300 gram witte kool

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels Indiase currypasta

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels wokolie

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels arachideolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olie en fruit hierin de currypasta 2-3 minuten aan op een lage stand.
  • 2 Voeg de kool, winterwortel en knolselderij toe en roerbak circa 5 minuten. Giet de kokosmelk erbij, breng aan de kook en stoof afgedekt zachtjes circa 20 minuten. Breng op smaak met zout.
  • 3 Rooster de cashewnoten in een droge, hete koekenpan. Bestrooi de curry voor het serveren met de noten en bosui. Serveer met naanbrood.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 765 kcal
vet 47 gram
verzadigd vet 18 gram
koolhydraten 59 gram
eiwit 20 gram