-
1
Zet een dubbele espresso en laat de koffie een half uur in de koelkast afkoelen.
-
2
Vul de blender met de 8 ijsklontjes en de flinke scheut (opschuim/koffie) melk.
-
3
Schep 2 bolletjes vanille ijs in de blender en voeg de koude koffie en 3 eetlepels karamelsiroop toe.
-
4
Zet de blender aan en mix tot het een gladde vloeistof is geworden.
-
5
Pak het longdrinkglas en smeer de laatste eetlepel karamel siroop langs de binnenkant van het glas voor een mooie effect aan je ijskoffie.
-
6
Giet het mengsel in het glas en spuit er een toefje slagroom op.
-
7
Snijdt vervolgens de nougat en karamel/fudge in kleine blokjes en leg deze als topping op de slagroom en geniet van deze verfrissing in het zonnetje!
bereidingstip
Ook heerlijk om een ijskoude ice-tea te maken.. Snel en gemakkelijk te maken door Fuze Tea, ijsblokjes, verse muntblaadjes en citroenschijfjes toe te voegen.