-
1
Verwarm de rookworst volgens de aanwijzingen
op de verpakking. Laat iets
afkoelen, snijd de worst doormidden en snijd
de helften vervolgens in de lengte door.
-
2
Klop de
blauwe kaas met de zure room tot een sausje
en maal er wat peper over.
-
3
Bak de pistoletjes in
de oven af volgens de aanwijzingen op de verpakking
en laat even afkoelen.
-
4
Verhit de olie en
bak hierin het ontbijtspek uit.
-
5
Gril de snijvlakken van de halve worsten kort op
de barbecue.
-
6
Snijd de broodjes aan de bovenkant
in en duw de zijkanten iets uit
elkaar.
-
7
Verdeel de koolsalade over de broodjes.
Leg hierop het ontbijtspek, een halve worst,
een plukje rucola en verdeel wat saus erover.
Serveer direct.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie |
540 kcal |
vet |
37 gram |
verzadigd vet |
15 gram |
koolhydraten |
30 gram |
eiwit |
20 gram |