2 personen
gemiddeld
20 min.
tussendoortje, ontbijt
home recepten Hazelnotenyoghurt met chocoladegranola en peer

Hazelnotenyoghurt met chocoladegranola en peer

ingrediënten


20 min
2 personen
1 peer

dit product is niet beschikbaar

125 gram hazelnoten

dit product is niet beschikbaar

500 milliliter yoghurt

dit product is niet beschikbaar

60 gram pure chocolade

dit product is niet beschikbaar

60 gram melkchocolade

dit product is niet beschikbaar

cacaopoeder

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel cacaopoeder

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels honing

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels zonnebloempitten

dit product is niet beschikbaar

200 gram havermout

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de oven voor op 150ºC.
  • 2 Meng de havermout met de zonnebloempitten, 3 eetlepels honing, de olie en een snufje zout. Bak in de oven in circa 20 minuten goudbruin. Laat afkoelen.
  • 3 Meng deze granola met 1 theelepel cacaopoeder en de fijngehakte chocolade.
  • 4 Mix intussen in een blender de yoghurt met de hazelnoten, 1 eetlepel honing en een snufje zout glad. Verdeel over kommen en schep de granola erop.
  • 5 Leg de plakjes peer erbij, bestrooi met een beetje cacao en serveer direct.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram