2 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Havermoutpizza met gegrilde aubergine en ansjovis

Havermoutpizza met gegrilde aubergine en ansjovis

ingrediënten


30 min
2 personen
15 gram zwarte olijven

dit product is niet beschikbaar

1 blikje ansjovisfilet

dit product is niet beschikbaar

1 buffelmozzarella

dit product is niet beschikbaar

1 bol mozzarella

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel oregano

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 aubergine

dit product is niet beschikbaar

eetlepel bloem

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels bloem

dit product is niet beschikbaar

1 ei

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

250 gram havermout

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

keukenpapier

bakpapier

  • 1 Verhit een grillpan. Dep de plakken aubergine droog en bestrijk aan beide kanten met olijfolie. Gril de aubergineplakken om en om bruin en gaar.
  • 2 Verwarm de oven voor op 220°C. Trek het bovenste vel bakpapier los van het deeg, leg het deeg met bakpapier en al op het ovenrooster en bestrijk met olijfolie.
  • 3 Verdeel de knoflook erover en leg de plakken aubergine erop. Bestrooi met de oregano en verdeel de mozzarella, ansjovis en olijven over de pizza. Bak de havermoutpizza in de oven in circa 25 minuten gaar.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 460 kcal
vet 23 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 42 gram
eiwit 19 gram