4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Groentewok met naanbrood

Groentewok met naanbrood

ingrediënten


20 min
4 personen
300 gram spinazie

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel honing

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel kerriepoeder

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels citroensap

dit product is niet beschikbaar

2 naanbroden met knoflook en koriander

dit product is niet beschikbaar

50 milliliter woksaus sweet & sour

dit product is niet beschikbaar

800 gram Hollandse wokgroenten

dit product is niet beschikbaar

800 gram oosterse wokgroenten

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter arachideolie

dit product is niet beschikbaar

50 gram amandelschaafsel

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Rooster het amandelschaafsel in een droge, hete koekenpan en houd apart.
  • 2 Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak hierin de wokgroenten 3-4 minuten. Schep de woksaus erdoor en verwarm nog circa 2 minuten.
  • 3 Bak het naanbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven.
  • 4 Meng de rest van de olie met het citroensap, de kerrie en honing tot een dressing. Schep deze dressing door de spinazie.
  • 5 Bestrooi de curry met de amandelen. Serveer met het naanbrood en de spinaziesalade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 605 kcal
vet 36 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 51 gram
eiwit 15 gram