- 1 Rooster de walnoten in een hete koekenpan en zet apart.
- 2 Schaaf de courgette en wortel in dunne, lange linten en besprenkel ze met citroensap.
- 3 Verhit de olijfolie en bak hierin de paddenstoelen met de knoflook en cayennepeper circa 3 minuten.
- 4 Schep de bosuitjes erdoor en blus af met de witte wijn.
- 5 Meng de crème fraîche erdoor en verwarm zonder te koken.
- 6 Kook de courgette- en wortellinten intussen circa 2 minuten in de bouillon en giet af.
- 7 Verdeel de groententagliatelle over (diepe) borden. Schep de paddenstoelensaus erover, bestrooi met de walnoten en schaaf er krullen kaas over.
bereidingstip
Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.