- 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Bestrijk het naanbrood met 1 eetlepel olie.
- 2 Verhit de rest van de olie in een wok of hapjespan en roerbak hierin de wokgroenten met de kerrie 3-4 minuten. Giet de kokosmelk erbij, roer de pindakaas erdoor en verwarm.
- 3 Bak het naanbrood in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster de pinda’s kort in een droge, hete koekenpan.
- 4 Hak de helft van de pinda’s grof. Schep de hele pinda’s en de helft van de koriander door de groentecurry.
- 5 Verdeel de curry over 4 kommen en bestrooi met de gehakte pinda’s en de rest van de koriander. Serveer het naanbrood erbij.
bereidingstip
Lekker met een salade van wortel en komkommer met een dressing van olie, citroensap en kerriepoeder.. Vervang de pinda's in dit recept door cashewnoten.