4 personen
gemiddeld
10 min.
tussendoortje, klein gerecht, klein gerecht/hapje
home recepten Grissini met rode pesto en parmezaan

Grissini met rode pesto en parmezaan

ingrediënten


10 min
4 personen
1 theelepel gedroogde oregano

dit product is niet beschikbaar

15 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

1 ei

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels rode pesto

dit product is niet beschikbaar

1 rol bladerdeeg

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Rol het bladerdeeg uit en snijd in lange, gelijke stroken van circa 2 cm breed. Bestrijk de stroken met pesto, draai tot een spiraal en leg voorzichtig met 1 cm tussenruimte op de bakplaat.
  • 2 Bestrijk het bladerdeeg met ei en bestrooi met de kaas en oregano. Bak de stengels in de oven in 10-12 minuten knapperig en goudbruin.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 330 kcal
vet 23 gram
verzadigd vet 10 gram
koolhydraten 24 gram
eiwit 7 gram