4 personen
gemiddeld
30 min.
klein gerecht/snack, klein gerecht, ontbijt
home recepten Granola-pannenkoekjes

Granola-pannenkoekjes

ingrediënten


30 min
4 personen
poedersuiker

dit product is niet beschikbaar

boter

dit product is niet beschikbaar

20 gram amandelschaafsel

dit product is niet beschikbaar

75 gram granola

dit product is niet beschikbaar

25 gram kokosolie

dit product is niet beschikbaar

25 gram boter

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar

350 milliliter amandelmelk

dit product is niet beschikbaar

350 milliliter karnemelk

dit product is niet beschikbaar

1 zakje vanillesuiker

dit product is niet beschikbaar

3 theelepels bakpoeder

dit product is niet beschikbaar

200 gram bloem

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Meng de bloem met de bakpoeder en vanillesuiker. Klop met een garde de karnemelk erdoor. Klop vervolgens de eieren en gesmolten boter erdoor tot een glad beslag. Schep de granola door het beslag.
  • 2 Verhit een grote koekenpan met antiaanbaklaag op middelhoge stand en rooster hierin het amandelschaafsel goudbruin. Schud uit de pan en laat afkoelen.
  • 3 Schep hoopjes beslag in dezelfde pan. Bak de pannenkoekjes op middelhoge stand tot er luchtbelletjes bovenop verschijnen en keer dan om. Houd de pannenkoekjes eventueel warm in de oven (op 50ºC). Serveer met de amandelen, een klontje boter en poedersuiker.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 350 kcal
vet 13 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 44 gram
eiwit 13 gram