4 personen
gemiddeld
40 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, voorgerecht

Goi cuon

ingrediënten


40 min
4 personen
2 takjes munt

dit product is niet beschikbaar

4 grote bladeren sla
bosje koriander

dit product is niet beschikbaar

8 rijstvellen

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

50 gram fricandeau

dit product is niet beschikbaar

2 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

komkommer

dit product is niet beschikbaar

75 gram shiitakes
snufje chilipepervlokken
1 eetlepel sojasaus

dit product is niet beschikbaar

limoen

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels hoisinsaus
4 eetlepels pindakaas

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

schone theedoek

  • 1 Roer de pindakaas met 4 eetlepels kokend water, de hoisin(wok)saus, limoensap, sojasaus en chilipeper door elkaar tot een gladde saus.
  • 2 Snijd de shiitakes, komkommer, bosui en fricandeau in lange dunne reepjes. Verhit de olie in een koekenpan en roerbak hierin de shiitakes op een hoge stand in een paar minuten bruin. Schep op een bord en laat afkoelen.
  • 3 Leg alle ingrediënten voor de vulling klaar en vul een schaal met lauwwarm water. Leg steeds 2 rijstvellen in het water en haal ze na 1 minuut eruit. Leg ze plat neer op een natte snijplank.
  • 4 Verdeel over het midden van het vel achtereenvolgens: een takje koriander, shiitakes, sla, fricandeau, komkommer, bosui en een paar muntblaadjes. Rol het rijstvel over de vulling op en leg de rolletjes op een vochtig bord. Leg er een vochtige doek erover zodat ze niet uitdrogen terwijl je de volgende rolletjes maakt.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 320 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 24 gram
eiwit 13 gram
Terugroepactie | Campina echte slagroom 250gr