4 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Gnocchi met tuinbonen en spekjes

Gnocchi met tuinbonen en spekjes

ingrediënten


25 min
4 personen
50 gram pecorinokaas

dit product is niet beschikbaar

4 handjes rucola

dit product is niet beschikbaar

125 gram crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

300 gram diepvriestuinbonen

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter bouillon

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter witte wijn

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 rode uien

dit product is niet beschikbaar

250 gram spekblokjes

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olijfolie

dit product is niet beschikbaar

500 gram gnocchi

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de gnocchi beetgaar. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de spekblokjes in circa 6 minuten knapperig. Voeg de uien en knoflook toe en bak circa 2 minuten mee. Blus af met witte wijn of bouillon. Roer de bevroren diepvriestuinbonen erdoor en bak 5-6 minuten tot ze ontdooid en beetgaar zijn.
  • 2 Voeg de crème fraîche toe en breng op smaak met zout en peper. Schep de gnocchi erdoor en verdeel over 4 borden. Leg een handje rucola erop en bestrooi met pecorino.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram