4 personen
eenvoudig
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Gnocchi met salie en botersaus

Gnocchi met salie en botersaus

ingrediënten


30 min
4 personen
50 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 bosje salie
500 gram gnocchi

dit product is niet beschikbaar

100 gram boter

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de boter in een hapjespan op de laagste stand. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de salie en knoflook door de boter tot de boter niet meer bruist. De boter mag niet bruin worden.
  • 2 Giet de gnocchi af en laat goed uitlekken. Schep door de salieboter en serveer direct in diepe borden. Bestrooi met de Parmezaanse kaas en peper.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 435 kcal
vet 24 gram
verzadigd vet 16 gram
koolhydraten 43 gram
eiwit 10 gram